Minkä palvelun valitsen?
Haluamme auttaa sinua parhaamme mukaan, voit aina varata ajan urheiluhierontaan ja hieroja osaa varmasti antaa neuvoja jatkoon. Hierojamme antavat myös kuntouttavia ohjeita sekä liikkeitä tarpeen mukaan.

Halutessasi ajan osteopaatille, varaa vastaanottokäynti.

 

Rentoutuminen, stressin lievitys?

Mikään ei estä sinua varaamasta aikaa urheiluhierontaan ja antaa hetki aikaa itsellesi rauhoittua. Voit jopa ilmoittaa hieronnan lisätiedoissa halutessasi rentouttavan hieronnan. Poista siis väsymys kehosta hieronnalla.

Lihasväsymys tai tukkoisuus?

Suosittelemme tässä tapauksessa urheiluhierontaa. Toki voit myös halutessasi varata ajan osaavallamme hoitohenkilökunnallemme, mikäli koet sen tarpeelliseksi ja haluat laajemman kartoituksen kehosi tilasta.

Nopeasti kehittynyt vaiva?

Tilanteissa joissa vaiva tai vamma on kehittynyt nopeasti, on kyse usein äkillisestä muutoksesta kehossa. Syy usein paljastuu havainnoimalla muutoksia lähihistoriassa. Voit halutessasi varata ajan urheiluhierontaan, jolloin hieroja tutkii ja tekee hoitoja lievittääkseen aiheutuvaa kipua. Mikäli koet, että vaiva on pahanlaatuinen kannattaa varata suoraan vastaanottokäynti tai fysioterapia.

Pitkäaikainen vaiva?

Mikäli sinulla on pidempiaikainen vaiva, niin suosittelemme varaamaan tässä tapauksessa ajan suoraan osteopaatille tai fysioterapeutille. Saat tarkan kartoituksen kehosta ja selvät suositukset jatkoon. Huomioithan, että pitkäaikaisissa vaivoissa omat harjoitteet sekä itsehoito ovat isossa roolissa kuntoutumisen kannalta. Meiltä saat kaikki selkeät kotihoito-ohjeet veloituksetta sähköpostiisi.

Sulje