Francisco Salvatierra

Opintojeni ja työni kautta olen oppinut, että mikään kiputila ei synny sattumalta, vaan on aina olemassa joku aiempi syy, miksi loukkaantuminen tapahtuu sillä hetkellä, eikä esimerkiksi jonain toisena hetkenä, ja tämän vuoksi on tärkeää löytää syy tapahtuneelle eikä vain keskittyä itse oireeseen. Olen erikoistunut nivelongelmiin ja erilaisten kiputilojen hoitoon. Stressinhallinta, uniongelmat, krooninen väsymys, mielen- ja tunne-elämän terveys

Olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja, kiinalaisen lääketieteen ammatinharjoittaja ja kouluttaja.

Minua on aina kiinnostanut kehon fyysisen- ja psyykkisen puolen yhteys, ja se ettei näitä kahta ei pidetä erillään, vaan ihminen nähdään yhtenä saumattomana kokonaisuutena. Näin ollen minkä tahansa toimintaa häiriöittävän tekijän korjaaminen ja tasapainottaminen perustuu siihen, että kaikki ihmisessä, mieli ja keho, ovat yhteydessä toisiinsa.

Saatuani päätökseen perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot halusin jatkaa erilaisiin hoitomuotoihin perehtymistä, ja aloitin urheilunhierojan opinnot Helsingin Hieronta akatemiassa (1v). Valmistuin hierojaksi ja opin erilaisia hyödyllisiä rentoutukseen sekä ja lihasten ja nivelen kuntouttamiseen liittyviä tekniikoita, joita pystyn yhdistelemään hoitotyössäni aiemmin oppimiini kiinalaisen lääketieteen tekniikoihin.

Olen kiinnostunut erilaisten kiputilojen hoitamisesta, esimerkiksi urheiluvammojen ja kroonisten kipujen hoitamisesta. Minua kiinnostaa myös, miten stressi ja muut mielentilojen vaihtelut vaikuttavat kroppaan, ja miten siihen liittyviä ongelmia voidaan lievittää.

Olen erikoistunut nivelongelmiin ja erilaisten kiputilojen hoitoon. Stressinhallinta, uniongelmat, krooninen väsymys, mielen- ja tunne-elämän terveys. Kaikki hoito suunnitellaan yksilöllisesti painottaen hierontaa kehon ongelmakohtiin. Olen opiskellut tunnistamaan lukuisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.

Koulutus

  • 2004-2008 Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen terapeutti
  • 2007 TUINA (Kiinalainen hieronta) peruskurssi
  • 2007 Akupunktio anestesian, sähkö-akupunktio
  • 2007 Aurikuloterapia (eli korva-akupunktio)
  • 2007-2008 Swedish massage
  • 2012 Shiatsu peruskurssi
  • 2012-2013 Shiatsu
  • 2017-2018 Urheiluhieronta (koulutettu hieroja)
  • 2018 Seido peruskurssi

TOIMIPISTE

HUH-Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh-helsinki.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa