Sini Seppälä

Fysioterapeutti

Urheilufysioterapeuttina ja lantionpohjan fysioterapeuttina korostan kehon kokonaisvaltaista toimintaa – keinoina ultraäänikuvantaminen, käsittelyt ja liike.

Olipa tavoitteena kipujen helpottaminen, suorituskyvyn lisääminen, vamma-alttiuden vähentäminen tai palautumisen optimoiminen, mielestäni tärkeintä on löytää kehon ja sen eri osien toiminnan oikea tasapaino. Näin kroppa ei niin sanotusti työskentele itseään vastaan. Tavoitteeni on löytää jokaisen asiakkaan kanssa keinot käyttää kehoa parhaalla mahdollisella tavalla, jotta oleminen ja liikkuminen saadaan mahdollisimman vapaaksi ja kivuttomaksi – nyt ja pitkällä tähtäimellä.

Ultraäänikuvantaminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan tarkalle tutkimiselle, ja sitä voidaan käyttää harjoittelun apuna, lihastoiminnan tutkimisessa sekä kuntoutuksen vaikuttavuuden seurannassa.

Työskentelen erityisesti urheilijoiden, kuntoilijoiden sekä raskaana olevien ja synnyttäneiden kanssa. Olen saanut auttaa asiakkaita vauvasta isovaariin ja isomummiin, ja kaikki ovat vastaanotolleni lämpimästi tervetulleita!

Kiinnostuin fysioterapiasta intensiivisen tanssiharrastuksen ja omien rasitusvammojeni kautta. Nykyään vapaa-aikaani kuuluu pienen poikamme kanssa touhuaminen, perhe, ystävät ja liikunta.

TOIMIPISTE

HUH-Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh-helsinki.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa