20.11.2017

Kerätään lapsille ja nuorille mahdollisuus liikuntaan.

Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia. Haluammekin kantaa kortemme kekoon hyvän asian puolesta. Tavoitteenamme on kerätä 25.11. mennessä käsittämättömän iso määrä urheiluvälineitä HOPElle ja heiltä suoraan niitä tarvitseville lapsille ja nuorille.

Meillä kaikilla on kellarin tai kaapin nurkassa ylimääräisiä urheiluvälineitä mitä ei ole käytetty aikoihin. Nyt saat valjastettua ne hyvään käyttöön. Tuo siis meille osoitteeseen Fredrikinkatu 49 sisäpihalle jalkapallot, tennismailat, nappulakengät, luistimet, KAIKKI KELPAA kunhan välineet ovat EHJIÄ!  Me toimitamme välineet kootusti HOPE Ry:lle.

(Kampanja kestää 20.11-27.11, klo 10-18 )

HOPE – Yhdessä & Yhteisesti RY Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Haluamme kiittää jo tässä vaiheessa tukijoitamme avusta. Kiitos tapahtuman jakamisesta, kiitos tulevista lahjoituksista. Kiitos SINULLE.

Erityiskiitos KOSKI SYVÄRI, he tekivät kampanjaamme upean videon ja kansikuvan.

Lisätietoa tapahtumasta: info@helsinginurheiluhieronta.fi / 040 745 9050 Tuukka Häkkinen