Helsingin urheiluhieronnnan tarjoamat palvelut:

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan päätarkoituksena on lievittää stressiä ja jännitystä, joka kertyy kehon pehmytkudoksiin liikunnan tai työpäivän aikana. Hieronnalla voimme hoitaa ylirasituksesta johtuvia pieniä vammoja ja vaurioita nopeasti ja tehokkaasti. Hieronta voi estää niitä pieniä vammoja, jotka usein ovat suoritusta haittaamassa, riippumatta siitä onko huippu-urheilija vai satunnaisliikkuja.

Hieronnalla voidaan valmistella keho huippusuoritukseen, oli kyseessä sitten näyttöpäätetyö tai urheilusuoritus. Urheiluhieronta vähentää lihasten väsymystä, lievittää turvotusta, vähentää lihasjännitystä, edistää lihasten kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee loukkaantumisia. Monet mieltävät urheiluhieronnan soveltuvan vain ja ainoastaan huippu-urheilijoille, tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Urheiluhieronnalla on klassista hierontaa tehokkaampi ja lihasta muokkaavampi vaikutus, sopii kaikille!

Hierojamme ovat ammattilaisia, koulutamme myös jatkuvasti henkilökuntaamme tunnistamaan lukuisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Osaamme myös ohjata sinut eteenpäin eri alojen osaajille, mikäli koemme sen tarpeelliseksi.

Osteopatia

Ortopedinen osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen ja hoitamiseen erikoistunut osteopatian muoto. Osteopaatti tekee asiakkaalle tarkan alkuhaastattelun, sen jälkeen erilaisia ortopedisiä, neurologisia ja manuaalisia testejä vaivan syyn selvittämiseksi. Vain hyvällä tutkimisella kyetään hoito kohdistamaan tarkasti toimintahäiriöiseen kudokseen ja sulkemaan pois sellaisia tekijöitä, jotka ovat esteenä hoidon suorittamiselle.

Ammattikuntamme nojautuu tiukasti länsimaiseen lääketieteeseen, joten ortopedisen osteopaatin tekemät tutkimukset pohjautuvat aina funktionaalisen anatomian, ortopedian, röntgendiagnostiikan ja neurologian tuntemiseen. Hoito voi sisältää nikamien tai nivelten mobilisointia, manipulaatiota tai kohdistettua hierontaa ja venyttelyä, sekä ohjeita ja neuvontaa. Jos löydetty vaiva ei ole osteopaattisin tai muin keinoin hoidettavissa, ohjataan potilas tarvittaessa jatkotutkimuksiin kuten magneettikuviin tai muihin tarvittaviin tutkimuksiin.

Halutessasi ajan osteopaatille, varaa vastaanottokäynti.

Fysioterapia

Tarjoamme yksilöllistä ja laadukasta fysioterapiaa erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville, sekä urheilijoille/liikkujille jotka haluavat edistää toimintakykyään ja saavuttaa paremman suorituskyvyn. Fysioterapian tavoitteena on kipujen ja häiriöiden poistaminen, pyrimme myös ennaltaehkäisevään työhön. Fysioterapeuttimme omaavat vahvat manuaaliset taidot, sekä pystyvät luomaan harjoitusohjelmia jotka edistävät kuntoutusta ja toimintakykyä.

Fysioterapiaan on mahdollista tulla lääkärin lähetteellä (kelakorvaus), vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai ilman. Monet tulevat fysioterapeutin käynnille ilman lähetettä konsultaatioon ja kartoitukseen, jossa pyritään selvittämään paras mahdollinen tapa edetä.

Muut palvelut

Active Release Technique

ART on tehokas manuaalisen terapian hoitotekniikka, jossa hoidetaan pehmytkudoksia (lihakset, jänteet, nivelsiteet, kalvot ja hermot) toiminnallisuuden kautta. Ajatuksena on palauttaa rakenteen normaali olomuoto ja saada eri rakenteet liikkumaan vapaasti. Tämän seurauksena lihaksen voima, nopeus ja liikkuvuus tulisi parantua. Ongelmien syyt selvitetään taustatutkimuksella, jolla pyritään välttämään ongelmien uudelleensynty. Ongelmat eivät palaudu mikäli ongelmien syyt korjataan. Voit lukea lisää ART:n omilta sivuilta.  

Normatec palautushousut

Normatec palautushousut ovat ilmanpaineella toimivat kompressiohousut, joissa jalkoihin saadaan paineen avulla luotua tehostettua aineenvaihduntaa ja tällä tavoin saadaan erinomaista palauttavaa hoitoa. Voit lukea lisää tuotteen omilta sivuilta.

Yrityksille

Helsingin Urheiluhieronta tarjoaa palveluitaan myös yrityksille.
Lue lisää