Mitä
Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus sinulle, joka haluat oppia uusia terveellisempiä elämäntapoja, voida paremmin, jaksaa paremmin arjessa tai esimerkiksi pudottaa painoa. Paketti pitää sisällään kehoanalyysin, HUH valmennusta, ravintovalmennusta sekä hierontaa, fysioterapiaa tai osteopatiaa. Valmennusten sisältö räätälöidään aina sinun tavoitteitasi palvelevaksi kokonaisuudeksi ja saat ammattialaisten tiimin ympärillesi auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Muutospaketin tavoitteena on myös antaa sinulle eväitä uusien terveellisempien tapojen ylläpitämiseen ja hyvinvoivaan arkeen myös valmennusjakson jälkeen. 

Miten
Muutospaketti käynnistyy aina kehoanalyysillä, jonka tulokset käydään läpi yhdessä valmentajasi kanssa. Tämän jälkeen käynnistyy ravintovalmennus, joka toteutetaan etäyhteyksillä ja sinun tavoitteitasi palvellen, sekä viikoittainen HUH valmennus Kampin toimipisteellä valmentajasi kanssa. Kehoanalyysi luo pohjan valmennusjaksolle ja sekä tulosten että sinun kanssasi käydyn keskustelun pohjalta valmentajasi luo sinulle ja tavoitteillesi sopivan suunnitelman yhteiselle ajanjaksollenne. Lisäksi saat käyttöoikeuden HUH Kampin toiminnalliselle salille sekä kerran kuukaudessa huoltavan käynnin hierojan, fysioterapeutin tai osteopaatin vastaanotolla.  

Miksi
Nykypäivänä kuormitustekijöitä kertyy usein monelta taholta. Esimerkiksi työ, perhe-elämä, sosiaaliset suhteet tai opiskelu voivat luoda paljon kuormitusta arkeesi ja joskus omat pelinappulat vain loppuvat kesken. Tällöin on hyvä kääntyä ammattilaisten puoleen. Terveelliset elämäntavat, omien kuormitustekijöiden ymmärtäminen ja niiden säätelyn oppiminen, stressitekijöiden huomioiminen esimerkiksi liikuntaan ja hyvä uni ja ravinto luovat tärkeimmän pohjan omalle hyvinvoinnille ja arjessa jaksamiselle. Jos et itse huolehdi hyvinvoinnistasi – kuka sen tekee puolestasi? Ei kukaan. Mutta me teemme parhaamme, jotta löydät juuri sinulle sopivia hyvinvointia edistäviä tapoja ja lisää energiaa arkeen.

Paketti tarjoaa sinulle ammattilaisten tukea omalle matkallesi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Ammattilaistiimisi kiinnittää huomiota liikunnan ja ravinnon lisäksi myös palautumiseen, arjen kokonaiskuormitukseen, stressitekijöihisi sekä juuri sinun tarpeisiisi. Sinun projektisi on meidän yhteinen matkamme. Sinun tavoitteesi on meidän tavoitteemme. 

 

Tutustu eri paketteihin alta.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh-helsinki.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa