Alaselän liikekontrollin kartoitus

Testaus

Kärsikö selkäkivuista? Tuntuuko selkäsi väsyvän helposti pitkään istuessa tai seistessä?  Osa selkäkivuista voi johtua mekaanisista syistä, kuten liikekontrolli- tai liikehäiriöistä. Tällä kartoituksella selvitämme selkäkipusi mahdollisen syyn. Kartoitus voi olla hyvä myös selkäkipujen ja vammojen ennaltaehkäisemiseksi, sillä liikekontrollihäiriöitä voi esiintyä myös ilman kipuja, jotka voivat ajan saatossa johtaa selkävaivoihin tai loukkaantumisiin.

Kartoituksessa testaamme selän liikekontrollia erilaisin testein, analysoimme testitulokset ja lopuksi saat yksilölliset harjoitteet selän liikekontrollin parantamiseen.

Tulet tietoisemmaksi omasta kehostasi ja asennoistasi, voit saada apua selkäkipuihisi sekä parantaa ja vahvistaa liikkeen laatua ja kontrollia.

 

Testaajana fysioterapian opiskelija Marianne Peräkylä

Olen viimeisen vuoden fysioterapiaopiskelija Metropolian AMK:ssa. Olen hyvin sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Minua on aina kiinnostanut ihmiskeho ja sen toiminta, mihin kaikkeen se pystyykään. Olen erityisen kiinnostunut kehonhallinnasta ja liikekontrollista. Keho on temppelimme, josta tulee pitää huolta. Pidän ihmistä todella vahvasti psykofyysisenä kokonaisuutena ja tiedostan kuinka vahvasti mieli vaikuttaa kehontoimintaan ja toisinpäin.

Olen ollut pienestä pitäen hyvin liikunnallinen ja olenkin harrastanut hieman kaiken laista ratsastuksesta tanssiin ja potkunyrkkeilyyn. Tällä hetkellä harrastan aktiivisesti kehonpainoharjoittelua Street Workouttia, joka vaatii erityisen paljon oman kehon tuntemusta, liikehallintaa, voimaa sekä tasapainoa.

Alaselän liikekontrollin kartoitus

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh-helsinki.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa