Fysioterapia

Fysioterapeuttimme tarjoavat apua vammojen ja liikkumiseen liittyvien haasteiden kanssa. Jos tavoitteesi on urheiluvammojen tai murtumien kuntoutus, jatkuvien tai epäselvien kiputilojen selvittäminen tai harjoitusohjelmasi tehostaminen, fysioterapeutti on sinulle oikea vaihtoehto. Omaamme erikoisosaamista muun muassa eri ikäisten urheilijoiden kanssa toimimisesta, tule-ongelmien hoidosta, sekä äitiysfysioterapiasta.

 

Hyödyt

Kuntoutus on asiakkaan ja fysioterapeutin yhteinen matka, jossa molemmilla on aktiivinen roolinsa. Kuntoutuksen etuja ja tavoitteita edustavat kivun lievittyminen, arkitoimintojen sujuvuus, lisääntynyt kehotietoisuus, sekä kehittyneet voima-, nopeus-, kestävyys-, ja kehonhallintaominaisuudet.

 

Mitä

Fysioterapia käsittää alkukartoituksen, manuaaliset hoidot (esim. hieronta, lihaskalvokäsittely, mobilisointi), selkeät kuntoutus- tai harjoitusohjeet, mahdollisuuden kuntouttaa tai harjoitella tiloissamme Eerikinkadulla fysioterapeutin kanssa tai omatoimisesti. Tarjoamme fysioterapia-asiakkaillemme -50% alennuksen treeni- ja palautushuoneen kuukausijäsenyydestä.

 

Tavoite

Jokainen prosessi on omanlaisensa ja se luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Oma tavoitteemme on aina parhaan osaamisemme mukaan luoda asiakkaalle mahdollisuudet ja kyvyt, joilla turvataan omiin tavoitteisiin pääsy ja mahdollisista ikuisuuksia kestäneistä/hintavista hoitokierteistä irti pääseminen.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh-helsinki.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa