HUH-Valmennus

HUH-Valmennus on henkilökohtaista valmennusta, joka pyrkii auttamaan sinua saavuttamaan paremman hyvinvoinnin tason lähtötasostasi riippumatta. Valmennus sitoo sisälleen eri ammattikuntien osaajat, jotka tukevat tavoitteisiisi pääsyä yhdessä. Valmennusjakson pituus riippuu omasta tavoitteestasi. Voimme hioa suoritustekniikkaa muutaman tunnin tai edistää kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta pitkällä aikavälillä – tai mitä tahansa tältä väliltä.

 

Valmennus

Valmennuksen toteutustapa muokkaantuu aina asiakkaan tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen. Jokainen valmennuksen aloittava käy tavoitteet läpi valmentajan kanssa ja suunnittelee yhdessä toteutustavan valmennukselle. Valmennustiimimme koostuu monen eri alan asiantuntijan osaavasta joukosta, joiden intohimona on edistää asiakkaidemme hyvinvointia. Valmennuksen lähtökohtana on terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja onnellisuuden edistäminen.

 

Tavoite

Haluamme kehittää asiakkaan hyvinvointia terveyttä edistävällä tavalla ja pyrimme luomaan jokaiselle oman tavan toimia arjen keskellä terveellisesti. Pyrimme luomaan pohjan terveille elämäntavoille ja mahdollisuuden omaksua uusia elämäntapoja pysyvästi. Uusien elämäntapojen omaksuminen ei ole helppoa ja tästä syystä koemme, että onnistuneisiin muutoksiin tarvitsemme usein monen eri alan osaajien yhteistyön verkoston. Tarkoituksemme on ohjata asiakasta kohti omatoimisempaa harjoittelua sekä aktiivisempaa elämää.

 

Suosittelemme

Kehoanalyysiä suositellaan jokaiselle pidemmän valmennusjakson aloittavalle, jotta asiantuntijamme saavat selkeän ja kokonaisvaltaisen käsityksen lähtötasosta. Kehoanalyysin avulla pystymme suosittelemaan oikeaa valmentajaa ja suunnittelemaan sopivan valmennuskokonaisuuden juuri sinulle. Kehoanalyysi voidaan suorittaa myös valmennuksen eri vaiheissa.

 

Valmennuspaketit

1 x 60min valmennus HUH-Kampissa valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta 85€

5 x 60min valmennus HUH-Kampissa valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta 400€

10 x 60min valmennus HUH-Kampissa valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta 750€

HUH-Muutos paketti on hyvä valinta sinulle, joka haluat tehokkaan startin oman hyvinvoinnin edistämiselle. Kolmen kuukauden paketti pitää sisällään kartoituksen lähtötilanteesta, yksilövalmennusta, ravintovalmennusta sekä huoltoa urheiluhieronnan, fysioterapian tai osteopatian muodossa. Kolmen kuukauden harjoittelujakson aikana olet tiiviisti yhteistyössä valmentajasi kanssa, joka suunnittelee harjoituskokonaisuuden alkukartoituksen ja kanssasi käydyn keskustelun pohjalta. Kaikki valmennusjakson sisällöt suunnitellaan yhteistyössä sinun kanssasi ja kolmen kuukauden jakson tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva tapa edistää hyvinvointiasi. Voit aloittaa matkasi parempaan vointiin ja jaksamiseen vastaamalla hyvinvointikyselyymme.

Tee testi tästä

 

HUH-Muutos paketti pitää sisällään:
Kehoanalyysin
3kk ravintovalmennuksen
3kk viikoittaisen yksilövalmennuksen (12 kertaa)
3kk käyttöoikeus HUH Kampin toiminnalliselle salille ja palautushuoneeseen
3 x 60 min urheiluhieronta TAI 45 min fysioterapia / osteopatia.

Hinta: 1600€

Kiinnostuitko valmennuksesta?

 

Tee testi alla ja selvitä voisiko valmennuksesta olla hyötyä sinulle.

Mikäli kiinnostuit HUH-Valmennuksesta, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva tapa edistää omaa hyvinvointiasi.

Lisätietoa – HUH-Valmennus

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi valmennukseen liittyen. Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta jättääksesi yhteydenottopyynnön. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Tee alustava testi

Valmentajat

Alla voit tutustua tarkemmin henkilökohtaisiin valmentajiimme. Yhteydottopyyntöä jättäessäsi, voit mainita valmentajan kenen kanssa haluaisit mahdollisesti edetä kohti tavoitteitasi niin ohjaamme viestisi samantien oikeaan osoitteeseen.

Lisätietoa – HUH-Valmennus

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi valmennukseen liittyen. Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta jättääksesi yhteydenottopyynnön. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh-helsinki.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa