Treeni- ja palautushuone sijaitsee eerikinkadun tiloissa ja koostuu kahdesta eri osasta, treenisalista ja palautushuoneesta. Tila on käytössä henkilökohtaisen palautumisen, ryhmätuntien ja omien harjoitteiden tekemistä varten ja tilaan tulee tehdä varaus ajanvarauksen kautta. Tilassa voi olla samanaikaisesti 3 omatoimista harjoittelijaa maksimissaan samaan aikaan, ryhmätuntien maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä. Varatessasi ajan palautus / treeni, sinulla on käytössäsi kaikki salin tarvikkeet. Ryhmätunnit ovat viikoittain tapahtuvia ohjattuja tunteja.

Voimme vuokrata tilan myös yritysten tai ryhmien käyttöön. Riippuen harjoittelu- tai palautumismuodoista ryhmäkoot voivat olla 4-10 henkilöä. Voit jättää tarjouspyynnön osoitteeseen info@huh-helsinki.fi.

Treenisalilla on mahdollisuus tehdä toiminnallisia kuntouttavia tai kehittäviä harjoitteita vapailla painoilla, kuminauhoilla tai sykettä nostattavilla laitteilla. Salilla pääset harjoittelemaan rauhallisessa ympäristössä. Halutessasi voit myös varata itsellesi Personal trainerin tai Fysioterapeutin ohjeistamaan kuntouttavissa tai kehittävissä liikkeissä. Salilla on myös mahdollisuus tehdä liikkuvuutta lisäävää rauhallisempaa harjoittelua ohjatusti applikaation kautta.

Palautushuoneessa sinulla on käytössäsi tiloistamme löytyvät itsehuoltovälineet (Hyperice, Recovery pump), joilla voit huoltaa kehoasi tehokkaasti itse. Tiloissa pääset käsiksi ammattiurheilijoiden palautumismahdollisuuksiin ja voit kysyä neuvoa asiantuntijoiltamme yksityiskohdista palautumisen yhteydessä. Palautumisen yhteydessä voit katsoa televisiota tai vaikka pelata pelikonsolia kaverisi kanssa.

Ryhmätunnit koostuvat kehonhuoltotunneista, joogasta sekä meditaatio- ja rauhoittumistunneista. Haluamme mahdollistaa asiakkaidemme kokonaisvaltaisen kehonhuollon ja tuoda asiakkaillemme laadukkaat ryhmätunnit osaksi palvelutarjontaamme. Ajanvaraus ryhmätunteihin avautuu viikolla 8.