HUH Remote – Hyvinvointikanava

HUH Remote on yrityksille suunnattu hyvinvointikanava, jonka tavoitteena on edistää työntekijöiden hyvinvointia niin työssä kuin arjessakin. Palvelu on HUH:in moniammatillisen tiimin suunnittelema ja toteuttama. Kanavalta löydät päivittäiset taukojumpat sekä fysioterapeutin ohjeita tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ja kiputilojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Tarjoamme lisäksi yrityksille tietoa työergonomiasta, liikuntahaasteita sekä monipuolista ja päivittyvää materiaalia hyvinvoinnin teemojen ympärille.

Teemme töitä keskimäärin 40 tuntia viikossa, se kattaa noin kolmanneksen arki-ajastamme. Hyvinvoinnin kannalta on äärimmäisen tärkeää miettiä, mitä ja miten asioita tehdään työaikana. Tuki- ja liikuntaelinperäiset vaivat ja kiputilat ovat staattisten työasentojen sekä passiivisen elämäntyylin myötä yksi suurimmista sairauspoissaoloja aiheuttavista tekijöistä. Edistääksemme työssä jaksamista ja työhyvinvointia, tulee katse kääntää terveyteen ja hyvinvointiin kokonaisuutena. Nukunko riittävästi? Liikunko riittävästi? Onko työasentoni hyvä? Miten voisin lisätä liikkumista työpäivien aikana? Voisinko itse vaikuttaa kiputilojen hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn? Voisinko itse helpottaa stressiä jollakin keinolla? HUH Remote tarjoaa vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin ja tuo tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista helposti työntekijöidesi saataville.

Haluamme auttaa jokaista voimaan paremmin ja tehdä niin uusien terveellisempien elämäntapojen omaksumisesta, kuin vanhojen hyvien tapojen ylläpitämisestä mahdollisimman helppoa. Remote tiimiimme kuuluu osteopaatteja, fysioterapeutteja sekä valmentajia. Haluamme tehdä sinun ja työntekijöidesi arjesta kivuttomampaa ja energisempää sekä motivoida teitä edistämään hyvinvointianne.

 

HINNASTO

  • 10 työntekijää                                             50€ / kk
  • 50 työntekijää                                             225€ / kk                                  
  • 100 työntekijää                                           400€ / kk                                     
  • 200 työntekijää                                           700€ / kk                            
  • 300 työntekijää                                           900€ / kk                                     
  • 400 työntekijää                                           1000€ / kk                                  
  • 500 + työntekijää                                        Pyydä tarjous

Tutustu palveluun täältä:
https://dreambroker.com/channel/tma9hglw?#/nomenu

Kysy lisää / Pyydä tarjous:

Tuukka / tuukka@huh-helsinki.fi

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh-helsinki.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa