Stressin lievitys

(HUH-Kamppi, Eerikinkatu 28)

Palvelumme on hierontahoito, joka on erityisesti suunniteltu hoitamaan sekä kehoa että mieltä. Tavoitteenamme on rentouttaa, rauhoittaa ja tarjota hetken irtiotto arjesta. Hieronnassa käytetään hyväksi stressiä laukaisevia ja rentouttavia tekniikoita mm. akupainannasta ja lymfaterapiasta. Hoitoa tehostetaan eteerisillä öljyillä jotka ovat valikoituneet osaksi hoitoa nimenomaan niiden rauhoittavien ja lihaksia rentouttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Hierontatekniikat ovat kevyitä ja itse hoito kiireetön. Sen suorittaa aina koulutettu henkilökuntamme, joka ymmärtää ja on sisäistänyt hoidon psykofyysisen tarkoituksen. Hoito edistää lihasten rentoutumista, tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa sekä lisää aineenvaihduntaa. Henkinen kuormitus vähenee samalla, kun keho rauhoittuu. Varaa tilanteeseesi sopiva aika ja anna meidän pitää hetki huolta sinusta.

Huomioita hoidosta:

-Käytämme hoidossa eteerisiä öljyjä. Mikäli olet raskaana, varmistathan näiden sopivuuden omalta lääkäriltäsi. Hoito voidaan suorittaa ilman eteerisiä öljyjä, muistathan mainita siitä varatessasi hoitoa

-Hoitoon tullessa olisi hyvä olla mukava, löysähkö vaatetus. Käytämme hoidoissa öljyjä joten uusinta vaatetta ei kannata laittaa päälle.

 

Tiedätkö onko sinulla stressi?

Lue lisää stressistä TÄSTÄ.